Maider Fernandez

Maider Fernandez (Donostia,1988) 

Benito Ansola saria Aitor Gametxo eta Maria Elorzarekin batera irabazi nuenean Andoaineko zine eskolako lehen kurtsoa egiten nenbilen. Gaur Bartzelonan bizi naiz Pompeu Fabra Unibertsitateko Sormenezko Dokumentalgintza Masterra ikasten ari naizelako.

ni4

Bitarte horretan nire kabuz eta Las chicas de Pasaik kolektiboan hainbat sormenezko ikus-entzunezko lan egin ditut eta aldi berean Donostia Kulturako argazkigintzako irakasle, Tabakalerako dokumentazio eta edizio teknikari eta beranduago, toki bereko hezkuntza taldeko partaide izan nintzen.

Orain nire kabuz hainbat proiektu garatzen nabil eta Zinea.eus-en, Irati Cano Alkainekin batera Bechdelen laguna izan nahi dut bloga idazten dut.

Filmografia

captura-de-pantalla-2016-10-05-a-las-00-03-54

  • Historia de dos paisajes (2016) (Maider Fernández Iriarte
  • Gure Hormek (2016) (Las chicas de Pasaik)
  • La chica de la luz (2016) (Kalebegiak filmaren barruan. Las chicas de Pasaik)
  • Agosto sin ti (2015) (Las chicas de Pasaik)
  • Atzeko Dantza (2015) (Maider Fernández Iriarte)
  • Hiztegi poetikoa webdok-a www.hiztegipoetikoa.eus (2015) (Las chicas de Pasaik)
  • Encuentros (2014) (Las chicas de Pasaik)
  • Errautsak (2014) (Igone Arreitunandia, Hodei Torres, Mikel Zatarain, MªSol Gil, Maria Elorza, MawaTres, Maider Fernández Iriarte)
  • Irudi mintzatuen hiztegi poetikoa (2013) (Aitor Gametxo, Maria Elorza eta Maider Fernández Iriarte)

 

 

 

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Ondorengo XHTML etiketa eta atributuak erabil ditzakezu: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>